hondenpage fotoblog hondenfoto`s
goldenretriever puppyfoto`s
hondenfotografie grappige
shetlandschaap

Mijn fotoblog met hondenfoto's

Ontstaan fotoblog


Dit fotoblog is ontstaan uit liefhebberij voor honden, natuur en fotografie. Toen ik vier en een half jaar geleden mijn eerste digitale camera kreeg, is het fotograferen pas echt een hobby geworden. Mijn Golden Retriever was toen een half jaar oud en dus een dankbaar object om mee aan de slag te gaan.

Na een paar jaar had ik zoveel digitale foto's dat het zonde was om er niets mee te doen. De gemakkelijkste manier om anderen mee te laten kijken is een website. Nadat ik mij de beginselen van html had eigen gemaakt, resulteerde mijn hobby in een fotoblog gecombineerd met een website waarop je mijn eigen hond Duke Destiny natuurlijk vaak tegenkomt.

Op het fotoblog plaats ik een aantal keer per week nieuwe natuurfoto's. Daarnaast wat foto's van honden die ik in mijn directe omgeving of tijdens het uitlaten tegenkom. Bij de geplaatste foto's vind je regelmatig een link naar meer foto's of naar andere relevante informatie.

Interactie fotoblog

Een weblog of fotoblog biedt de mogelijkheid voor de kijker/lezer om een reactie te plaatsen en om te reageren op reacties van anderen. Misplaatste reacties worden direct door mij verwijderd.
Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen ingestuurd worden via het mailformulier. Het gastenboek biedt gelegenheid een persoonlijke boodschap te plaatsen die voor iedereen leesbaar is.

Copyright hondenfoto's

en andere foto's

Alle foto's in het fotoblog en op de website zijn door mij gemaakt. Een enkele foto is dat niet en daarom staat duidelijk vermeld bij de betreffende foto wie de maker is.

De foto's mogen gekopieerd worden voor eigen gebruik maar nooit voor commerciŽle doeleinden gebruikt worden. Eigen gebruik wil zeggen: Voor een homepage, online fotoalbum, werkstuk, spreekbeurt etc. Er gelden twee regels: je laat met weten welke foto's je wilt gebruiken en ik stel de eis dat mijn naam bij publicatie vermeld wordt.
Voor een goede afdruk zijn de bestanden van de foto's op de website te klein. Stuur mij een mailtje als je een afdruk wilt bestellen. Je kunt voor een foto ook een licentie krijgen of kopen. Dit houdt in dat je het originele digitale bestand mag gebruiken onder voorwaarden die we onderling afgesproken hebben. Zelf behoud ik ten alle tijde de auteursrechten.
Lees alles in Jip en Janneke-taal over het auteursrecht.


Veel lees- en kijkplezier bij het snuffelen op mijn fotoblog en laat gerust een boodschap achter!

Janneke Vreugdenhil

Bekijk mijn fotoblog

Alle fotoís © JAV
Deze weblog is powered by Argeweb