hondenpage fotoblog hondenfoto`s
goldenretriever puppyfoto`s
hondenfotografie grappige
shetlandschaap

Dit is de homepage van Yob

Yob zijn volledige naam is Treasure Yob from the Go-Getters. Hij is op 13 mei 2004 in Bergeijk geboren. Hij komt uit een nest van 10 pups, 3 teefjes en 7 reuen. Zijn moeder is Dazzle from the Go-Getters en zijn vader is Wheaton's Arrow.
Wij hebben hem op 3 juli 2004, hij was toen 7 1/2 week, meegenomen naar huis. Het opvoeden ging eigenlijk ( achteraf ) best wel snel en goed. Hij was al binnen 1 1/2 week zindelijk en erg leergierig. Hij heeft als pup nooit iets kapot gemaakt.
Ik heb 3 gehoorzaamheidscursussen, de cursus kalmerende signalen en een speurcursus met hem gedaan. Yob vond dit alles helemaal geweldig.
Petra ( de fokster ) noemde Yob de sukkel uit het nest, maar inmiddels is hij een hele zelfverzekerde jonge reu geworden. Hij kan soms wel eens lelijk doen aan de riem naar andere zelfverzekerde, stoere reuen. Ik los dit meestal op door de andere kant op te gaan of hem los te maken, dan gaat hij over het algemeen een eventueel conflict uit de weg.
Yob heeft een hooi- gras- huisstof en meelmijtenallergie, maar we hebben een hele goede holistische diergeneeskundepraktijk gevonden voor behandeling en daar reageert hij erg goed op.
Yob dankt zijn naam aan onze vorige hond, ook een Golden Retriever ( Boy). Boy was een fantastische hond en hij is bijna 13 jaar geworden. Als eerbetoon aan hem hebben we de naam omgedraaid.
Yob wordt in mei alweer 3 jaar, het is een heerlijke, vrolijke en vooral ontzettend lieve hond die dol is op knuffelen. We kunnen ons het leven zonder hem niet meer voorstellen. We zijn erg blij met hem en hopen nog lang van hem te mogen genieten.

Golden Retriever

Yob, vakantie juni 2006

Yob's Stamboom


Treasure Yob From the Go-GettersWheaton's Arrow
LOSH 885486
Kroonkennel's UrkoGregson Valter
Besstock Dee Of Clancallum
Wheaton's XcessWerrington Rory Of Clancallum
Wheaton's Starkling
Dazzle From the Go-Getters NHSB 2248418Ieaun Of Spider LakeJoe's Jolly Be Good
Holway Bianco
Iltschi From the Go-GettersKamp. First Lord Simon v.h. Wiekse Veld
Tashayna From the Go-Getters

Bekijk Yob's Fotoalbum

Bekijk Yob's Journaal

WheatonsChibobaFokster Yob