hondenpage fotoblog hondenfoto`s
goldenretriever puppyfoto`s
hondenfotografie grappige
shetlandschaap

Collectie hondenfoto's
Alle foto's zijn door mij gemaakt op deze site en vallen dus onder mijn copyright

Moon
Ras: Siberische Husky
Een andere foto van Moon vind je in de blog Heterochromia Iridis

Shira
Kruising Labrador Retriever x Flatcoated Retriever

Hoi,ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Shira een jonge blom van bijna 3 lentes oud. Ik ben een mengeling van een labrador en een flatcoated en voel me dus echt een retriever. Ik ben dol op water en meestal zie je me lopen met wat in mijn bek, zoals flesjes, blikjes of takken. Verder ben ik dol op spelen met, maakt mij niet uit met welke hond.
Groetjes met een poot van shira.

Ras: Mechelse Herder

Tasja is een heel lieve hond en ook sociaal. Alleen kan ze niet met kinderen opschieten. Ik train met Tasja voor politie hond n.b.d zodat ze mee kan op de wagen. Ik werk in de beveiliging als mobiel survaillant, vandaar. Tasja is gek op zwemmen. Dat doet ze het liefst elke dag en spelen met de bal is ze ook gek op.
Groetjes

Happy

Dit is Banjer Uit ’T Wilgenbosch. Ze is geboren in Hulten (N-Br) op 26 juni 2002.
Deze beagle zagen we voor het eerst ,toen ze twee en een halve week oud was. We wilden graag een teefje en door haar prachtige lange,zachte oren en haar mooie tekening werden we op slag verliefd op haar. Met zeven weken mochten we haar ophalen en ze wist elke hondenliefhebber te vertederen. Na verschillende cursussen te hebben gevolgd , bleek dat Banjer ook veel kon leren. Buiten heeft ze daar wel eens moeite mee ,als ze iets lekkers ruikt of als haar jachtinstinct aangesproken wordt. Naar andere honden toe is ze altijd zeer afwachtend ,maar als ze de hond (of het baasje) herkent ,dan kwispelt ze er op af.
Verder is Banjer een gezellige,kindvriendelijke hond ,die graag in het zonnetje ligt en die altijd jonger wordt geschat ,dan ze is.

Meer foto's van Banjer

Lara

Hallo lieve bezoekers van deze gave site, mijn naam is Lara. Volgens mijn \'mensen\' zei de man waar ze mij gekocht hebben dat ik een kruising ben tussen een Labrador en een Berner Sennen. Duhhhhhh, die man had zeker zijn bril niet op. Want dat klopt volgens mij echt niet. Mijn mensen houden het op een kruising van één of andere Labrador met één of andere Herder.Ik ben een lieve, gezellige, drukke en soms felle dame van ruim 4,5 jaar. Mijn grootste hobbies zijn, knuffelen (vooral met de vriend van mijn jonge baasje Bianca) en ZWEMMEN!!!!!!! Mijn baasje José is het bericht 'Alarm voor Lara´ dat 2 jaar geleden is de Schakel heeft gestaan nog niet vergeten. Ik vond het heel erg leuk om fotomodel te staan voor Janneke, maar volgens mij was Duke een beetje jaloers!! Groetjes en knuffels van Lara

Meer Lara

Dixie
Boerenfox

Ik ben Dixie ( v/h Trixie ) geboren 1- 5- 1998, kruising Boerenfoks/ Pincher.
Na een verblijf in het asiel Hof van EDE ben ik 20- 1- 2004 bij mijn baasjes en oude hondenhuisgenootje Boy komen wonen in Maassluis.
Ik heb een moeilijke start gehad toen ik in Maassluis kwam wonen.
Direct werd ik loops en na 8 weken werd ik ook nog schijnzwanger en dat bij elkaar maakte dat ik het erg moeilijk had.
Omdat het leek dat ik totaal geen opvoeding had genoten gingen we naar de hondenschool.
Al snel bleek dat ik een vlotte leerling ben en veel lol in trainen heb.
Steeds een stapje verder en hoger ging het met de trainingen, obedience en Rally- O ( een nieuwe hondensport )
Ik ben een lief, vrolijk, enthousiast hondje dat eruitziet als een kleine Boerenfoks maar de karaktertrekken van de Pincher vertoond.
Fel kan ik reageren, ben ook waaks, en duidelijk in mijn hondentaal naar andere honden, ik hou erg veel van kinderen.
Aan mijn gedrag konden mijn baasjes zien dat ik een slecht leven achter de rug heb bij mijn vorige baasjes.
Graag ga ik mee op visite en geniet dan mee van de koffie, thee, bier of soep, ik lust het allemaal.
Ik heb het erg naar mijn zin hier in Maassluis samen met Tommie en o.a. mijn hondenvriendjes van de 12.00 uur groep!

Naam: Boef
Ras: Golden Retriever

Donja
Engelse Cocker Spaniel

Beste allemaal,

Hallo, mijn naam is Django, ik ben een stoere franse buldog en een jongetje maar dat is natuurlijk wel te zien. Normaal gesproken is mijn moeder er altijd bij ,maar deze is op zwangerschap verlof.
Daarom ben ik nu een beetje voorzichtig (bang), echt niet !
Ik ben nu 18 maanden oud en ik heb het best naar mijn zin. Maar ja, nu gaan m'n baasjes verhuizen en zal ik wel mee moeten, snik.
Naar Zeeuws Vlaanderen ,ik ben benieuwd of ik het daar ook zo naar m'n zin krijgt, in ieder geval is mijn moeder er ook bij, dan kan ik mij altijd daar achter een beetje verschuilen.
Nu jullie weten iets meer van mij en wens jullie nog vele leuke wandelingen.
Ik was het haast vergeten maar mijn baasjes heten Teun en Jeanet.

Met vriendelijke groet, Django.

Joop

Polly

Skipper

Conan

Sky
Jack Russell

Amerikaanse collie

Max
Franse buldog

Franse bulldog Max
Max mist een oog maar kan daar prima mee overweg

Max is geboren op 2 juli 1999 dus nu alweer haast 8 jaar oud. Hij kampt al zijn hele leven met darmstoornissen waardoor hij aangepast voer moet eten. Ook heeft hij op zijn rugwervel Artrose waar hij al jaren medicijnen voor krijgt. Ruim een jaar geleden liep hij tegen een tak aan waardoor hij een oog zeer ernstig beschadigde en hij tot op vandaag nog zeer veel last van heeft en niets meer door ziet. Het is echt een hond met mankementen maar wel een hele lieve.
Hij is 2 x per dag op de Waterweg te bewonderen waar hij het liefste vertoeft en wat een ideale plek is voor de honden. Een volledige foto reportage vanaf zijn geboorte kunt u vinden op de volgende link: http://groups.msn.com/Murphydefransebulldog/maxuitmaassluis.msnw?pgmarket=nl-nl

Groetjes van Sonja en een poot van Max

Gijs

Sjara
Schapendoes

Hallo, alle hondenvriendjes,

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Sjara een nederlandse schapendoes van 3,5 jaar oud en ik ben een teefje. Ik woon samen met Faussie een Malthezer van 13,5 jaar oud.
Spelen met een bal hoeft niet zo maar voor lekkere snoepjes doe ik (bijna) alles.
Verder wens ik iedereen veel honden plezier en geef ik jullie een poot en en dikke vette lik.

Groetjes, Sjara

Bekijk ook de foto's van 23 januari

Home

Alle foto’s © Janneke Vreugdenhil
Deze weblog is powered by Argeweb